Всеукраїнський конкурс молодих новаторів

Всеукраїнська молодiжна громадська органiзацiя «Молодi регiони» з 20 жовтня до 20 листопада 2011 р. за пiдтримки Мiнiстерства освiти i науки, молодi та спорту України реалiзовує проект «Молодi науковцi».

Основною метою реалiзацiї Проекту є виявлення та вiдзначення найбiльш талановитої молодi, яка зможе запропонувати iнновацiйнi проекти в сферi IТ-технологiй, програмного забезпечення, електронiки, енергозберiгаючих технологiй, нанотехнологiй тощо, що можуть бути практично реалiзованi вже в найближчiй перспективi.

У рамках реалiзацiї Проекту студенти вищих навчальних закладiв, молодi науковцi зможуть запропонувати свої iнновацiйнi проекти, що будуть представленi на Форумi молодих новаторiв, який планується провести в м. Києвi наприкiнцi листопада 2011 року.

На Конкурс подаються закінчені самостійно підготовлені наукові (науково-дослідні) роботи, які є пошуковими за своїм характером, мають наукове й прикладне значення, можуть бути впроваджені у виробництво або застосовані в господарській діяльності за такими основними напрямами: IT-технології, Програмне забезпечення, Електроніка, Енергозберігаючі технології, Інші напрямки.

Конкурсні роботи, оформлені згідно Положення про Всеукраїнський конкурс молодих новаторів (додається), до 15.11.2011 року можна надсилати на е-mail: innott@onu.edu.ua

Скачати: Положення про Всеукраїнський конкурс молодих новаторів

Рубрика: Новини
Октябрь 28, 2011
Інноваційні розробки ОНУ Інші інноваційні розробки Науково-дослідницькі групи