Конкурс «Інноваційний приз»

В рамках проведення конкурсу “ Інноваційний приз ” проекту UNI4INNO Центр «Інноваційний офіс» ОНУ ім. І.І. Мечникова у співробітництві із нашими партнерами: Одеською компанією «Медіа-ключ» проводить конкурс бізнес-ідей і запрошує до участі молодих вчених і студентів, авторів інноваційний задумів.

Перший тур конкурсу – попередній відбір. Для бажаючих взяти участь необхідно прислати особисті відомості та контактні дані і короткий опис бізнесу-ідеї у вільній формі на електронну адресу: office@media-kluch.ua з копією на innott@onu.edu.ua.

Другий тур – це гра «Ключові Команди – 5», яка відбудеться в листопаді протягом 5 днів на базі відпочинку під Одесою. У цій грі разом з молодими конкурсантами братимуть участь представники українських компаній, які зацікавлені в створенні нових бізнесу-напрямів і готові до співробітництва з авторами ідей. Переможці конкурсу дістануть реальну можливість втілити свою бізнес-ідею спільно з дослідними професіоналами.

Фінансові витрати щодо участі претендентів, які перемогли на етапі попереднього відбору, бере на себе компанія „ Медіа-ключ “ (окрім транспортних витрат). Організаційні умови: всі учасники знаходяться на базі відпочинку, де відбувається гра «Ключові Команди – 5».

Більш детальну інформацію про конкурс Ви можете також знайти на media-kluch.ua або відвідати офіс компанії. Довідки щодо часу відвідування innott@onu.edu.ua.

Рубрика: Новини
Сентябрь 23, 2011
Інноваційні розробки ОНУ Інші інноваційні розробки Науково-дослідницькі групи